Новини та акції / Новини / Honda Civic одна з найпопулярніших моделей світу

2021-07-07

Honda Civic одна з найпопулярніших моделей світу

Honda Civic майже за 50 років існування став однією із найпопулярніших моделей світу та завжди буде асоціюватись із стилем, практичністю та надійністю.
Понад 18,5 мільйонів автомобілів - саме такого рівня продажів досягла компанія за весь час існування моделі CIVIC. Понад 18,5 мільйонів автомобілістів з усього світу, з усіх континентів, з різних країн віддали свої серця цьому автомобілю.
І Honda Civic 10 покоління не тільки зберіг ці риси, але став престижнішим та комфортнішим:
Модель зберегла впізнаваний силует, але в іншому істотно змінилася. У порівнянні з попередником новий CIVIC додав в розмірах, він став довшим, ширшим та нижчим, що за габаритами ототожнює його з седанами вищого класу. Агресивний дизайн кузова підкреслює спортивний дух новинки.
Модель CIVIC 4D, яка пропонується на ринку України, обладнано збалансованим 1,6 літровим бензиновим двигуном з технологією i-VTEC в парі з трансмісією CVT, що забезпечує високу паливну економічність і динамічний характер автомобіля в різних умовах руху.
А із фірмовою системою Honda Connect, що підтримує системи Apple CarPlay/Android Auto, ви завжди зможете залишатись на зв’язку.
Ближче ознайомитися з Honda Civic ви можете на нашому сайті, а краще записуйтесь на тест-драйв та насолоджуйтесь поїздкою на легендарному авто!

Дізнавайтесь першими про найкращі пропозиції від офіційного дилера Honda «Юме Авто Центр»